Ελληνικός καφές είναι είδος καφέ που παρασκευάζεται με ψήσιμο, σε μπρίκι, αλεσμένων σε λεπτή σκόνη καβουρντισμένων κόκκων καφέ και ο οποίος πίνεται περισσότερο από κάθε άλλο είδος καφέ σε πολλές περιοχές της ανατολικής Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής, των Βαλκανίων και της Βόρειας Αφρικής.
Η ιστορία του καφέ
Καταχώρηση 2013/02/07
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ
Η ιστορία του καφέ ξεκινάει κάπου τον 15ο αιώνα και έχει τις ρίζες της στη μακρινή Κάφφα της Αιθιοπίας. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές σχετικά με την ανακάλυψη των ιδιοτήτων των κόκκων του καφέ. Η πιο γνωστή από αυτές θέλει ένα βοσκό να εκπλήσσεται ευχάριστα με τη ζωντάνια των κατσικιών του κοπαδιού του, όταν μασούσαν τους κοκκινωπούς καρπούς του καφεόδενδρου
Ο Φραπέ ή φραπές κατα πολλούς
Καταχώρηση 2013/02/07
Ο καφές φραπέ είναι ένα Ελληνικής επινόησης αφρώδες κρύο ρόφημα. Τα βασικά συστατικά του είναιστιγμιαίος καφές,ζάχαρη,νερό και παγάκια. Η εφεύρεσή του έγινε τυχαία το 1957 από τον Δημήτρη Βακονίδιο στην Θεσσαλονίκη
Στιγμιαίος καφές (instant coffe)
Καταχώρηση 2013/02/07
O στιγμιαίος καφές σε σκόνη, είναι το προϊόν του καφέ το οποίο με λίγο ζεστό νερό διαλύεται τέλεια απελευθερώνοντας και όλο το άρωμα που περικλείει.
Κυκλοφορησαν τα πρωτα μουσικα ποτηρια
Καταχώρηση 2013/01/25
Κρυστάλλινα ποτήρια κρασιού που παίζουν νότες όταν τα δάχτυλά σας κινούνται κατά μήκος του χείλος του ποτηριού σχεδιάστηκαν στην Αυστρία.
Γευσιγνωσια κρασιου
Καταχώρηση 2013/01/25
Γευσιγνωσία κρασιού

Η γευσιγνωσία είναι ένα επιστημονικό όργανο για να γνωρίσουμε σε βάθος το κρασί που δοκιμάζουμε σε επαγγελματικό στάδιο, να βελτιώσουμε ή να τελειοποιήσουμε το προϊόν μας λαμβάνοντας υπόψη το υλικό, τις συνθήκες και τις διαδικασίες ή να προσφέρουμε στον πελάτη μας το κρασί που θα συνδυαστεί άψογα με το φαγητό του ή θα ικανοποιήσει την επιθυμία και το γούστο του.
HORECA 2013
Καταχώρηση 2013/01/20
Εκπροσωποι μας θα σας περιμενουν να μας επισκεφθειτε στο περιπτερο της.......